Тринаесетгодишник со нож и секира нападнал мајка и син во Србија

Повредени се 18-годишно момче и неговата 57-годишна мајка. Мајката од ударот со секирата се здобила со повреди … Продолжи со читање Тринаесетгодишник со нож и секира нападнал мајка и син во Србија