Три стана и гаража на Водно, конфискувани од Мијалков, продадени на аукција за 332 276 евра

Директорот на Агенцијата за управување со одземен имот не сакаше да открие кој ги купил недвижностите и … Продолжи со читање Три стана и гаража на Водно, конфискувани од Мијалков, продадени на аукција за 332 276 евра