Три физички и едно правно лице обвинети за пожарот во модуларната болница во Тетово

Кривичните дела на кои се однесува обвинението се предизвикување општа опасност и непостапување според здравствените прописи за … Продолжи со читање Три физички и едно правно лице обвинети за пожарот во модуларната болница во Тетово