Трговците да прибавуваат доволни количества овошје и зеленчук кои имаат замрзнати цени, донесена нова владина одлука

И оваа одлука, како и таа за замрзнување на цените ќе важи до крајот на април годинава … Продолжи со читање Трговците да прибавуваат доволни количества овошје и зеленчук кои имаат замрзнати цени, донесена нова владина одлука