Трета жртва во сообраќајката на автопатот Штип – Миладиновци, почина и 37-годишна жена

Претходно, како што јави МИА, две лица, од кои едното девојче на 15-годишна возраст, ги загубиле животите … Продолжи со читање Трета жртва во сообраќајката на автопатот Штип – Миладиновци, почина и 37-годишна жена