Тренчевска до митрополитот Петар: Владико, богохулие е отровот што го пушташ и со кој понижуваш 51 отсто од популацијата

Реакцијата на министерката за труд и социјална политика доаѓа откако во медиумите вчера се рашири велигденското обраќање … Продолжи со читање Тренчевска до митрополитот Петар: Владико, богохулие е отровот што го пушташ и со кој понижуваш 51 отсто од популацијата