Транспаренти во битолско во пресрет на доаѓањето на бугарската делегација предводена од Петков

Бугарскиот премиер Кирил Петков со делегација доаѓа во Битола по повод отворање на клуб во состав на … Продолжи со читање Транспаренти во битолско во пресрет на доаѓањето на бугарската делегација предводена од Петков