Трамп одби да ја посети Украина, не сака да создаде конфликт на интереси во односите меѓу Зеленски и Бајден

Зеленски го покани Трамп да ја посети Украина, откако поранешниот американски претседател рече дека може да ја … Продолжи со читање Трамп одби да ја посети Украина, не сака да создаде конфликт на интереси во односите меѓу Зеленски и Бајден