Трамп: Корумпираната администрација на Бајден покренала ново обвинение против мене

Трамп претпоставува дека новото обвинение дошло поради доверливи документи кои биле пронајдени на неговиот имот во Флорида, … Продолжи со читање Трамп: Корумпираната администрација на Бајден покренала ново обвинение против мене