Трајанов: Никој не гарантира дека Собранието е заштитено од надворешни системи за прислушување

Пратеникот потсети и на досегашните обиди за инсталирање на т.н. „глува соба“ во Собранието, односно просторија заштитена … Продолжи со читање Трајанов: Никој не гарантира дека Собранието е заштитено од надворешни системи за прислушување