Траат блокадите на улиците во Скопје, траат и меѓусебните обвинувања на власта и опозицијата за состојбата во главниот град

И додека одговорноста за хаосот во Скопје власта ја префрла кај ВМРО-ДПМНЕ и градоначалничката Данела Арсовска која … Продолжи со читање Траат блокадите на улиците во Скопје, траат и меѓусебните обвинувања на власта и опозицијата за состојбата во главниот град