Тошковски за почетокот на изборниот ден: Безбедносната состојба е стабилна и сè тече како што треба

Прашан во врска со екипираноста на Министерството за внатрешни работи за текот на изборниот процес, министерот изјави … Продолжи со читање Тошковски за почетокот на изборниот ден: Безбедносната состојба е стабилна и сè тече како што треба