Тошковски за апсењето на Салиу: Да не се прави притисок врз полицијата, реагираме исто при секој напад

Тошковски ги повика здруженијата, синдикатите, како и политичките партии да се воздржат од изјави и соопштенија и … Продолжи со читање Тошковски за апсењето на Салиу: Да не се прави притисок врз полицијата, реагираме исто при секој напад