Тошковски: Секое незаконито дејствие од страна на секој еден поединец ќе има име и презиме и ќе одговараат пред законот

Изборниот ден е стабилен од безбедносна состојба, а според информациите со кои располага МВР, сите избирачки места … Продолжи со читање Тошковски: Секое незаконито дејствие од страна на секој еден поединец ќе има име и презиме и ќе одговараат пред законот