Тошковски: Од утре младите кои наполниле 18 години ќе може да се фотографираат за лична карта без термин

„Во делот на производство на пасошите, ова е фактичката состојба. Тоа е реалноста. За издавање на пасошот … Продолжи со читање Тошковски: Од утре младите кои наполниле 18 години ќе може да се фотографираат за лична карта без термин