„Топлификација“ се огласи со свое објаснување по веста за продажба на имотот на „Адора инженеринг“

Проценетата вредност на „Топлификација“ АД во стечајната постапка, без побарувањата од ТЕ ТО, по основ на пресудата … Продолжи со читање „Топлификација“ се огласи со свое објаснување по веста за продажба на имотот на „Адора инженеринг“