Топ Чанел: Еден од уапсените Руси во Албанија признал дека го контактирале агенти за да фотографира значајни објекти и места

В среда или в четврток пред судот треба појават тројцата уапсени кои во саботата беа фатени во … Продолжи со читање Топ Чанел: Еден од уапсените Руси во Албанија признал дека го контактирале агенти за да фотографира значајни објекти и места