Тонењето на „Фристајлер“ не е прв пат тој да се споменува во негативен контекст: „Нова.рс“ со осврт на „богатата и крвава“ историја на сплавот

Неодамна, според српскиот медиум, сплавот добил несакан публицитет од Специјалниот суд во Белград, од судењето на криминалната … Продолжи со читање Тонењето на „Фристајлер“ не е прв пат тој да се споменува во негативен контекст: „Нова.рс“ со осврт на „богатата и крвава“ историја на сплавот