„Титаник 2“ заглави во процедури: Апелација го врати во Кривичен, делото на Мијалков застарува за помалку од еден месец

Апелација вели дека Кривичен не чекал да помине рокот од 15 дена за жалби, па затоа го … Продолжи со читање „Титаник 2“ заглави во процедури: Апелација го врати во Кривичен, делото на Мијалков застарува за помалку од еден месец