Тирана: Албанија и Косово да ја споделат одговорноста за претворање на границите меѓу двете држави во формални

Пред пратениците прва се обрати Линдита Никола, претседателка на албанскиот Законодавен дом која оцени дека Албанија и … Продолжи со читање Тирана: Албанија и Косово да ја споделат одговорноста за претворање на границите меѓу двете држави во формални