Тим експерти на МААЕ денеска во посета на окупираната нуклеарна централа Запорожје

Експертите на МААЕ се очекува да ја проценат физичката штета на нуклеарката, како и да ја утврдат … Продолжи со читање Тим експерти на МААЕ денеска во посета на окупираната нуклеарна централа Запорожје