Тешко ни е да најдеме 70 возила за министерскиот состанок на ОБСЕ што треба да го организираме, вели Османи

За претседавањето со ОБСЕ во буџетот се предвидени пет милиони евра, а шефот на дипломатијата вели дека … Продолжи со читање Тешко ни е да најдеме 70 возила за министерскиот состанок на ОБСЕ што треба да го организираме, вели Османи