Тешка манипулација со емоциите на Албанците – така Тачи ја квалификува новата иницијатива на Ахмети

Премиер ќе биде тој што ќе победи на изборите, а Албанците можат да освојат најмногу до дваесетина … Продолжи со читање Тешка манипулација со емоциите на Албанците – така Тачи ја квалификува новата иницијатива на Ахмети