Таткото на Вања Ѓорчевска останува во притвор, Апелација ја одби жалбата на одбраната

Барањето за укинување на притворот Апелација го одби како неосновано и дополнително го потврди решението од Кривичниот … Продолжи со читање Таткото на Вања Ѓорчевска останува во притвор, Апелација ја одби жалбата на одбраната