Татко на едно од убиените девојчиња во Белград: Во училиштето на децата им пуштале народна музика за да се поврзат со духовите на настраданите

Според тврдењата на таткото, докторката е вработена на невропсихијатриското одделение во Клиничкиот центар на Србија и таа … Продолжи со читање Татко на едно од убиените девојчиња во Белград: Во училиштето на децата им пуштале народна музика за да се поврзат со духовите на настраданите