Тасевски: Ги поздравувам потезите на Владата да се „чешлаат“ вработувањата во М-НАВ, им стојам на располагање на сите институции и ревизии

Му се заблагодарува на премиерот Ковачевски што некој најпосле ги послушал нивните барања со сериозност, а не … Продолжи со читање Тасевски: Ги поздравувам потезите на Владата да се „чешлаат“ вработувањата во М-НАВ, им стојам на располагање на сите институции и ревизии