Тасевски бара целосно да се спроведе конкурсот за контролори на летање во М-НАВ, Владата со порака – Да се следат строгите меѓународни правила

Портпаролот на Владата Душко Арсовски вели дека М-НАВ е институција која има сопствени тела за менаџирање, програма … Продолжи со читање Тасевски бара целосно да се спроведе конкурсот за контролори на летање во М-НАВ, Владата со порака – Да се следат строгите меѓународни правила