„Таргет-Тврдина“: Уништената опрема за прислушување од УБК вредела 1,4 милион евра

Вештачењето е дел од дополнението на доказната постапка која е во тек. По изведувањето на дополнителните докази, … Продолжи со читање „Таргет-Тврдина“: Уништената опрема за прислушување од УБК вредела 1,4 милион евра