Таравари за Телма: Се вртат бројки, но нема дефинитивен договор колку министерства ќе води „Вреди“

Се вртат бројки, но нема ништо дефинитивно бидејќи разговорите се во тек, вели еден од лидерите на … Продолжи со читање Таравари за Телма: Се вртат бројки, но нема дефинитивен договор колку министерства ќе води „Вреди“