Таравари за „Таргет-Тврдина“: Државата капитулира пред криминалот, единствена надеж е шок-терапија од САД

Единствената надеж, според Таравари, е дека Соединетите Американски Држави ќе започнат шок-терапија почнувајќи од, како што рече, … Продолжи со читање Таравари за „Таргет-Тврдина“: Државата капитулира пред криминалот, единствена надеж е шок-терапија од САД