Таравари за РТК: Во новата влада на Северна Македонија шест министри и претседател на Собранието ќе бидат Албанци

Тој посочил дека Собранието ќе се конституира на крајот на овој месец, а новата влада се очекува … Продолжи со читање Таравари за РТК: Во новата влада на Северна Македонија шест министри и претседател на Собранието ќе бидат Албанци