Таравари за поделбата во Алијанса за Албанците: Оставивме судот да одлучи

За крилото во Алијанса за Албанците кое го поддржува Зијадин Села, Тарвари вели дека е фракција во … Продолжи со читање Таравари за поделбата во Алијанса за Албанците: Оставивме судот да одлучи