Таравари: Време е Македонија да добие претседател Албанец, мотив во трката ќе ми биде Хипократовата заклетва

Прашан која била причината да се предомисли бидејќи неодамна изјави дека не е заинтересиран да биде кандидат … Продолжи со читање Таравари: Време е Македонија да добие претседател Албанец, мотив во трката ќе ми биде Хипократовата заклетва