Таравари: Во петок на Централното претседателство ќе ги носиме финалните одлуки за влез во Владата

За коментар околу давањето поддршка за обезбедување на кворум за одржување на седница во Собранието дека тоа … Продолжи со читање Таравари: Во петок на Централното претседателство ќе ги носиме финалните одлуки за влез во Владата