Таравари во кампањата ќе се залага изборот на шефот на државата да биде во парламентот

„Сега можеме да обезбедиме една од трите главни државни функции по автоматизам да им следи на Албаниците, … Продолжи со читање Таравари во кампањата ќе се залага изборот на шефот на државата да биде во парламентот