Таравари: Постои можност Алијанса да влезе во Владата

Можноста постои затоа што тоа го бара меѓународниот фактор, и доколку тоа го бараат и граѓаните, во … Продолжи со читање Таравари: Постои можност Алијанса да влезе во Владата