Таравари и Николоски за можна предизборна коалиција на АА со ВМРО-ДПМНЕ: Сѐ е можно

За разлика од Таравари, кој вели дека сегашното мнозинство е нефункционално, а дека АА не преговара за … Продолжи со читање Таравари и Николоски за можна предизборна коалиција на АА со ВМРО-ДПМНЕ: Сѐ е можно