Таравари: ДУИ спинува дека ќе бидеме дел од власта, ако се отвора Уставот имаме наш предлог кој не може да се одбие

Меѓу условите за поддршка на уставните измени ќе биде и барањето да се смени уставната формулација 20 … Продолжи со читање Таравари: ДУИ спинува дека ќе бидеме дел од власта, ако се отвора Уставот имаме наш предлог кој не може да се одбие