Свикана вонредна седница на Постојаниот совет на ОБСЕ поради Украина

Украина побарала од Полска, како претседавач со Организацијата, седницата да биде итна, односно да се одржи утре … Продолжи со читање Свикана вонредна седница на Постојаниот совет на ОБСЕ поради Украина