Светиот Кирил Лешочки ќе се празнува на 25 март

По вчерашната Воскресна Вечерна богослужба во Лешочкиот манастир, денеска со Света Божествена архиерејска литургија во тетовскиот соборен … Продолжи со читање Светиот Кирил Лешочки ќе се празнува на 25 март