Сведоштво на сириски лекар: Брановите на повредени од земјотресот што пристигаа беа позастрашувачки од оние во војната

„Првиот масовен бран на пациенти ги надмина способностите на кој било медицински тим. Случаите кои пристигнуваат на … Продолжи со читање Сведоштво на сириски лекар: Брановите на повредени од земјотресот што пристигаа беа позастрашувачки од оние во војната