Сведоштва на преживеани од двата земјотреса во Турција: Мислевме дека се случува апокалипса

Вкупниот биланс на жртви во земјотресот во Турција и во Сирија, чиј северозападен дел исто така се … Продолжи со читање Сведоштва на преживеани од двата земјотреса во Турција: Мислевме дека се случува апокалипса