„Свадба“ во знак на протест пред Владата, „гостин“ и вицепремиерот Битиќи

„Дали во Дебар Маало нема вирус? Полни се локалите!“,„Вака умираме, без работа“, „Бараме протоколи за работа како … Продолжи со читање „Свадба“ во знак на протест пред Владата, „гостин“ и вицепремиерот Битиќи