Супервештачењето за „Ласкарци“ конечно пристигна во Кривичен, судскиот процес ќе стартува од почеток во јануари

Примерок од вештиот наод и мислење, информираат оттаму, на денешната главна расправа, од страна на судечкиот совет, … Продолжи со читање Супервештачењето за „Ласкарци“ конечно пристигна во Кривичен, судскиот процес ќе стартува од почеток во јануари