Судскиот совет ќе го проверува случајот „Таргет-Тврдина“, но и „Трезор“, „Транспортер“ и „Алфа“

Во посета ќе оди работната група од тројца членови на Судскиот совет, која според годишниот распоред е … Продолжи со читање Судскиот совет ќе го проверува случајот „Таргет-Тврдина“, но и „Трезор“, „Транспортер“ и „Алфа“