Судскиот совет ја поздрави идејата за оценска мисија на нејзината работа и се пожали на критики од медиумите и притисок од невладините

Од Судскиот совет изразуваат голема загриженост од фактот што во изминативе недели ова тело е изложено на … Продолжи со читање Судскиот совет ја поздрави идејата за оценска мисија на нејзината работа и се пожали на критики од медиумите и притисок од невладините