Судскиот совет ги оспори пред Уставен измените на законите со кои се стопира растот на платите на судиите

Оттаму велат дека Судскиот совет и во наредниот период останува на заложбата за независна и самостојна судска … Продолжи со читање Судскиот совет ги оспори пред Уставен измените на законите со кои се стопира растот на платите на судиите