Судскиот и Советот на јавни обвинители не биле консултирани за измените на Кривичниот законик

Ваквата околност денеска пред новинарите ја потврдија претседателите на Судскиот совет и на Советот на јавните обвинители, … Продолжи со читање Судскиот и Советот на јавни обвинители не биле консултирани за измените на Кривичниот законик