Судски совет: АКМИСОТ е во надлежност на Правда, доколку се констатирани неправилности, министерството може да иницира постапка

Од Судскиот совет потсетуваат дека министерот за правда по функција е член на Судскиот совет без право … Продолжи со читање Судски совет: АКМИСОТ е во надлежност на Правда, доколку се констатирани неправилности, министерството може да иницира постапка