Судот му го одзеде пасошот на Иџет Мемети, тој тврди оти ќе се покаже дека не сторил ништо противзаконито

Прашан од новинарите за релациите со првоосомничениот во случајот, судијата Наке Георгиев, тој одговори: „Ги знам јас … Продолжи со читање Судот му го одзеде пасошот на Иџет Мемети, тој тврди оти ќе се покаже дека не сторил ништо противзаконито